0205
Címlap

Cikkek

Megújulás Isten Igéje által

 

- Olvassuk el együtt a Bibliát! -

A második világháború befejezése után történt a méhkerti(Stupini) adventista lelkészképző iskolában. Egy diák, aki tanúlmányai mellet a kocsis szolgálatot is ellátta, miközben egyházunk egyik kiemelkedő személyiségét szállitotta a vonatállomásra a következő kéréssel fordult hozzá:
“- Paulini testvér, ön nagy ember, sokat olvasott és nagy élettapasztalattal rendelkezik. Ezt az egyedi alkalmat szeretném kihasználni és megkérem szépen mondjon nekem valamit, amit sohase felejtsek el.
A kérés megleptésszerüen érte testverünket. Nem várt arra, hogy valami vagy valaki is megzavarja gondolataiból, amelyekbe belemerült. Ezért nem sietett mindjárt válaszólni. Kis idő múlva szónoki hangon, ritkán és hangsúlyozva a következő választ adta:
- Kedves ifjú Barátom! Olvasd a Bibliát! Olvasd újra és újra! Ez számodra a bölcsesség, a siker és az üdvösség forrása.
Ennyit mondott. Soha nem felejtettem el ezeket a szavakat. Olvastam és újra olvastam ezt a Könyvet ugyanazon érdeklodéssel és vággyal, hogy bölcsességet, sikert és üdvösséget nyerjek általa” (Apostol Chelbegeanu - “Aventura unei Chemări”)

 

Olvasd a Bibliát! Olvasd újra és újra!

Ezen felszólítás értelmében szeretnénk bemutatni a Generál Konferencia kezdeményezését amit 2012 április 17-én tartott tavaszi ülésén terjesztett elő.
Ez arról szól, hogy a Generál Konferencia felkéri az egyház tagjait, vegyenek részt egy egységes bibliaolasási és tanúlmányozási programban, ami 2012 április 17-én kezdődött és 2015 július 10-én, a Generál Konferencia ülésszaka alatt ér véget.

A Generál Konferencia felhívása itt olvasható.

Biblia olvasási program:

- 2014

- 2015

 

Hivatalos oldalak:

 

- Revived by His Word

- Revival and Reformation

- Megújulás Isten Igéje által

Órarend

 

Péntek 1900 - Istentisztelet-Live

Szombat 800 - Tanítók órája

Szombat 900 - Szombatiskola-Live

Szombat 1100 - Istentisztelet-Live

Szombat 1630 - Istentisztelet-Live

Kedd 1800 - Imaóra

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Scroll Up